Un crit solidari sense descans: Aúpa Pozoblanco!

2 julio 2021

Per Comunicació Pozoblanco
 

En un clima d’agraïment i alegria va tenir lloc el comiat del primer curs del Projecte AÚPA. Aquesta iniciativa, liderada pel Centre Juvenil Magone, en nom de la Casa Salesiana de Pozoblanco, ha mantingut l’atenció a les necessitats socioeducatives de 25 infants i joves de tots els centres educatius de Pozoblanco, al llarg de tot el curs 2020-21. Com va comentar el coordinador del projecte, el salesià Juan Fco. Huertas Carretero, «En el pitjor moment possible arriba el millor projecte possible». Un autèntic regal per a tants infants i joves i els que han d’arribar.

Per això, en aquest final de curs hi havia molt per agrair, especialment a tots els que han fet possible aquest «miracle educatiu» en plena pandèmia. Un gràcies explícit pel seu suport a la Fundació Ricardo Delgado Vizcaíno (COVAP), Industrias Pecuarias de Pozoblanco i tota la Família Salesiana. També als Centres Públics, que donen suport i animen a la continuïtat d’aquesta iniciativa. En nom de cada institució també es van alegrar del Projecte dels representants que van acudir a l’acte el passat 17 de juny. El director de la casa, Manuel del Rosal, també va agrair i va donar la paraula a la Família donant de la Casa i a l’Ajuntament de Pozoblanco, «Que van fer possible el condicionament de tan important espai, no només per al Projecte, sinó per a tota la realitat pastoral de Salesians Pozoblanco». Tots van rebre un senzill detall recollit en un metacrilat amb el record d’aquest any i l’agraïment per apostar pels joves.

El conjunt de patrocinadors va visitar les instal·lacions de la Casa i van conèixer de primera mà el Projecte AÚPA previst per al pròxim curs i els altres projectes que estan per arribar. «Seguim animant al fet que, cada vegada més institucions públiques i privades, se sumin a la Família Salesiana en el suport dels infants i joves del nostre poble», compartien des de la coordinació.

També et pot interessar …