La #PasquaSalesiana 2022 inicia el seu camí de preparació

21 enero 2022

El dissabte 15 de gener, convocats per la Delegació Inspectorial de Pastoral Juvenil, es va dur a terme la primera reunió on line de preparació de trobades pasquals de la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora que es desenvoluparan durant el mes dabril.

Aquesta jornada, plantejada des de fa anys com el començament de l’itinerari de treball dels diferents equips que es faran responsables de la preparació i animació de les diverses trobades, va tenir com a objectius organitzar l’itinerari de preparació i la difusió a cada lloc.

La trobada va comptar amb la participació de coordinadors locals de Pastoral Juvenil i diferents responsables de Centres Juvenils i de l’Itinerari d’Educació a la Fe que s’incorporen cada any a l’elaboració d’estratègies i orientacions que donin més qualitat a l’experiència de la Paaqua en el context social i eclesial.

Durant el temps de Quaresma les cases salesianes desenvoluparan diverses iniciatives per preparar la Pasqua. Així es realitzaran recessos per a educadors i animadors juvenils, celebracions especials per a infants, adolescents i joves, jornades de convivència a les escoles i centres juvenils, exercicis espirituals per a religiosos, etc.

Comença el compte enrere per a aquesta vivència juvenil, moment culminant de l’any litúrgic i expressió de la fe.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...