Bosco Global

L’ONGD de la Inspectoria

Bosco Global és una ONGD salesiana que a través de l’educació i des d’una opció preferencial per la joventut, treballa per un món més just, equitatiu i sostenible. Bosco Global està compromesa amb la millora de les condicions de vida de les persones i els pobles dels països empobrits, especialment de la joventut que està en situació de risc i exclusió social.

Bosco Global realitza projectes que milloren la vida de la joventut i de les seves comunitats en països empobrits.

Principalment treballa, en l’àmbit de l’educació, especialment a la regió de l’Àfrica Francòfona Occidental (AFO): Burkina Faso, Costa d’Ivori, Togo, Guinea Conakry, Senegal, Benín i Mali, així com al Camerun, Etiòpia; i a Amèrica Llatina, a Bolívia, i Equador.

Bosco Global anima als seus voluntaris i voluntàries a participar de manera activa en les diferents delegacions locals per posar en marxa activitats que sensibilitzin sobre els nostres projectes al sud i que conscienciïn cap a un canvi d’actituds que afavoreixin la justícia global.

Bosco Global acompanya el procés formatiu dels que es disposen a viure un camp de treball o experiències de voluntariat en altres països.

Bosco Global impulsa intervencions educatives que eduquen per transformar: fomenten una ciutadania crítica, activa i participativa, en el seu entorn local, amb una perspectiva global-local.

Desenvolupen aquestes acions, sobretot, a les escoles i als centres juvenils, fomentant un canvi d’actitud en els qui hi participen: alumnat, joventut, educadors i educadores, etc.

Segueix-nos a xarxes socials