Córrer per Togo: L’educació és l’esperança!

21 enero 2022

Es tracta d’una carrera popular amb diferents modalitats en què qualsevol persona pot participar. Tindrà lloc al matí del dissabte 29 de gener.

L’organització corre de la mà de la presència salesiana juntament amb el Grup Brotons en col·laboració amb l’ajuntament i diverses empreses que ajuden econòmicament o en espècie. Els beneficis es destinaran íntegrament al projecte «L’educació és l’esperança» de Bosco Global a Togo. El recorregut comença a la pista d’atletisme de Salesians Alacant i recorre part del barri del Pau I, on hi ha el col·legi.

«En suport a l’ONG salesiana Bosco Global volem sortir al pas amb el nostre esforç esportiu i arribar més enllà de les metes competitives, fer realitat el repte de l’educació a Togo on cada dia salesians i salesianes es desviuen per formar generacions de joves que busquen sortir de la pobresa i de les situacions de subdesenvolupament” explica Rosendo Soler director de la presència salesiana.

Aquesta cursa se celebrava abans de la pandèmia cada any a Salesians Alacant amb motiu de la festa de Don Bosco. «Solia estar acompanyada de la festa externa. Les famílies de l’obra es quedaven a dinar a l’escola i organitzavem a la tarda una festa amb la participació de tots els ambients» expliquen des de la casa salesiana. Aquest any per la pandèmia no celebraran la festa com a tal però sí la carrera, que no es va celebrar l’any passat per la pandèmia.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...