Un aniversari especial a Zaragoza

15 setembre 2021

Fa 25 anys que Salesians Zaragoza va començar a educar en l’etapa d’Educació Infantil. D’aquesta forma el col·legi va ampliar la seva oferta formativa a la casa salesiana, des de 2n cicle d’Educació Infantil fins a Batxillerat i Formació Professional.

Aquests 25 anys van merèixer, com no podia ser d’una altra manera, una celebració especial que va tenir lloc el passat 10 de setembre al pati de l’escola. Va començar amb un primer moment de trobada i salutacions per a, posteriorment, celebrar una eucaristia.

“Gràcies per confiar en nosaltres, per deixar-nos acompanyar als vostres fills i filles en aquests primers anys d’escolaritat i per fer entre tots una família”, compartien durant la jornada a una invitació que es va estendre a tota la comunitat educativa per participar i compartir amb l’etapa d’Infantil aquest moment de trobada i celebració.

Entre els records es van dur a terme projeccions i exposicions d’orles al costat d’un espai reservat per a tot el que va voler deixar una paraula, un pensament o un agraïment.

“Vam estar encantats de retrobar-nos amb els nostres antics alumnes i les seves famílies i recordar aquells moments tan bonics viscuts a l’escola”, concloïen.

També et pot interessar …

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Els punts més rellevants per l’acompanyament i l’animació de la Família Salesiana en el món per als salesiana van ser l’eix de la Primera trobada que es va fer online del 6 al 15 d’octubre. Hi van participar salesians membres del Secretariat de la Família Salesiana (FS) i els Delegats Inspectorials de la FS actius en les set Regions del món salesià.

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Aquesta iniciativa, organitzada per les Plataformes Socials Salesians Sant Jordi, dinamitza Serveis d’Educació Social i Serveis d’Educació en l’Oci destinats als barris de Sta. Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla que va iniciar la seva presència en 1981 i que respon als orígens carismàtics de la Congregació Salesiana i al sistema preventiu de Don Bosco.