L’equip nacional de Pastoral Juvenil programa, reflexiona i conviu

10 septiembre 2021

Per Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil

Durant els dies 8 i 10 de setembre es va dur a terme a Madrid la primera trobada del curs 2021-22 per a l’Equip Nacional de Pastoral Juvenil. Unes jornades de treball per a les quals estaven convocats els coordinadors dels ambients, els coordinadors de les opcions transversals i els delegats de Pastoral Juvenil de les inspectories Santiago El Mayor i Maria Auxiliadora, juntament amb José Miguel Núñez, director del Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil(CNSPJ).

Després del descans estival la trobada va servir per donar gràcies pel bon desenvolupament de totes les activitats de l’estiu, posar en marxa la programació del CNSPJ i l’assimilació de la Planificació Estratègica per concretar les línies mestres, convertint-les en accions i projectes en cadascun els ambients i sectors d’animació d’aquest curs.

Entre els temes tractats en la trobada cal destacar la reflexió per part de Miguel Ángel García, conseller mundial de Pastoral Juvenil, que va acompanyar l’equip durant la jornada de el 8 de setembre. Altres punts d’interès van ser la posada en comú dels objectius generals que marcaran les línies d’acció en aquest 2021/22. També hi va haver temps per compartir els objectius i línies d’acció de les comissions d’Escoles, Esplais i Centres Juvenils, Parròquies i Plataformes, així com els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera i Itinerari d’Educació en la Fe.

A la fi de la trobada, José Miguel Núñez expressava l’agraïment per sentir-se acompanyat en la tasca de l’animació de la Pastoral Juvenil al costat d’un equip que dóna suport,  orienta i anima, per transmetre esperances i ganes de treballar en un nou curs que es presenta apassionant.

 

 

També et pot interessar …