La Revista Inspectorial SMX 67 presenta com viuen les presències salesianes les seves efemèrides

3 maig 2021

El número 67 de la publicació inspectorial presenta com viuen les presències salesianes les seves efemèrides. Cases com Granada, Linares o San José Artesano d’Elx comparteixen els seus preparatius a les pàgines de SMX. També altres cases salesianes que continuen amb les celebracions que van començar el 2019 ia causa de la pandèmia no van poder dur a terme. És el cas de Jaén, Juan XXIII d’Alcoi, Sant Joan Bosco de València o el Col·legi Major Universitari Sant Joan Bosco de Sevilla. A més a la secció En Confiança, Luis Bayona, antic alumne salesià parla del que suposa per a ell formar part de la història d’una casa salesiana.

un salesià i un matrimoni presenten la missió compartida en Salesians Osca. En aquest cas, Josan Montull, Estela Soler i Toni Ibor. A més, com cada mes, recordem la història d’una casa salesiana, protagonitza aquesta secció La Cuesta.

A la secció dedicada a ‘Centres Juvenils’ que coordina mensualment el salesià Francisco Cánovass’explica la visió de el protagonisme juvenil en els oratoris i centres juvenils. Així mateix, en aquest mes de novembre es pot consultar la secció ‘Innovació educativa’ en la que Noelia Soriano explica les bones pràctiques salesianes de Salesians Zaragoza. L’apartat de Les 24 respon Mireia Páez, de Bosco Global.

També té espai en SMX la Família Salesiana amb la seva secció Som FASA, o l’animació vocacional amb la secció ‘Vine i segueix-me’.

Segueix visitant la revista en aquest enllaç:Revista SMX 67y otros números anteriores.

També et pot interessar …

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Aquesta iniciativa, organitzada per les Plataformes Socials Salesians Sant Jordi, dinamitza Serveis d’Educació Social i Serveis d’Educació en l’Oci destinats als barris de Sta. Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla que va iniciar la seva presència en 1981 i que respon als orígens carismàtics de la Congregació Salesiana i al sistema preventiu de Don Bosco.

Octubre té sabor missioner

Octubre té sabor missioner

El 24 d’octubre s’ha celebrat el Diumenge Mundial de les Missions, més conegut com a DOMUND. Per aquest motiu, les cases salesianes acostumen d’organitzar activitats a l’entorn de les missions durant els dies més propers a aquesta data.