La gira Movistar Megacracks’ viatja fins a Sevilla i Córdoba per viure una experiència única al costat dels escolars

3 marzo 2021

Per Comunicació Movistar

L’autobús de la Gira Movistar megacracs ha visitat durant la primera setmana de març el col·legi salesià Santísima Trinidad de Sevilla i el col·legi salesià San Francisco de Sales de Córdoba per portar la il·lusió i la passió pel futbol sala i l’esport als petits andalusos.

En aquesta ocasió, els cracs interistes han viatjat fins a terres andaluses en el que seria una de les gires més esperades de l’any. Els petits andalusos han inundat d’emocions i il·lusions la pista de la seva escola, i en ella han après la veritable importància de mantenir una vida saludable, aportant els beneficis de l’activitat física i esportiva en el seu dia a dia. A més, els nois i noies han treballat i adquirit coneixements esportius i de futsal, preparant-se així per l’arribada dels jugadors. El ‘Concurs de Redacció i Dibuix’ és una de les accions més valorades pels petits, que han realitzat uns treballs espectaculars, relacionats amb l’equip i pels quals, els millors han rebut un merescudíssim trofeu del Club.

Per la seva banda, els jugadors els han ensenyat alguns exercicis tècnics de futsal i han gaudit com nens de la seva passió per aquest esport d’una manera més dinàmica i amena de l’habitual. Els escolars andalusos han pogut resoldre totes les seves curiositats sobre la vida dels professionals, i alguns d’ells, s’han declarat fans de les nostres estrelles interistes. Després de més d’una dècada coneixent els petits esportistes, la Gira Movistar megacracs segueix sent el major esdeveniment social que recorre tots els racons d’Espanya per fer realitat els somnis de milers d’infants del nostre país.

Cada esdeveniment, els infants que acullen els nostres jugadors, els lliuren tot el seu afecte i admiració per l’esforç i la diversió que reben d’ells. A Sevilla i Córdoba, alguns petits seguidors de l’equip, es mostraven entusiasmats per veure els millors jugadors del món en el seu municipi i poder viure una tarda de jocs, diversió, esport, noves experiències i la imatge més positiva de l’esport en general i del futbol sala en particular.

També et pot interessar …