Finalitzen els actes de presentació dels nous directors salesians

31 agosto 2021

Durant els mesos d’estiu es van dur a terme a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora els tradicionals actes de presentació i preses de possessió  dels directors salesians nomenats per l’Inspector Ángel Asurmendi el passat 4 de juny.

El tret de sortida va tenir lloc el dimecres 7 de juliol a Granada i es va tancar el diumenge 29 d’agost a Huesca. Durant aquestes setmanes de període estival han arribat a les seves noves cases de referència Manuel Ernesto Granja Corbacho a Granada-San Juan Bosco, Vicente Enrique Picó Vicedo a Villena, Francisco Ruiz Millán a La Cuesta, Luis Mur Lalaguna a Lleida, Miguel Canino Zanoletty a Sevilla-Trinidad, José Joaquín Gómez Palacios a Borriana, Rafel Gasol i Llorens a Barcelona Don Bosco Navas, Jorge Juan Reyes Macías a Huelva, Rufino López Terrazas a Huesca i Miguel Ángel Álvarez Paulino, que renova a Sevilla-Colegio Mayor.

“Els directors són figures claus en la renovació de la Congregació i del nostre servei als joves en la comunitat Educativo-Pastoral. Són la clau de la tan desitjada formació permanent que ha de tenir lloc en les nostres comunitats religioses i, per extensió, també en les nostres comunitats Educativo-Pastorals. Per tant, aquest manual està dirigit principalment a ells i a tots els que participen en la seva formació, en primer lloc, als inspectors i als seus consells «.

Ángel Fernández Artime, Rector Mayor

També et pot interessar …