Estem presents. Construïm el futur

10 novembre 2021

La Confederació Don Bosco és una associació que treballa conjuntament amb les Federacions i Centres Juvenils en defensa i promoció de la infància i la joventut, especialment d’aquells que es troben en risc d’exclusió, a través del protagonisme juvenil i l’estil educatiu de Don Bosco.

Aquesta entitat salesiana, compromesa amb la joventut, és un referent qualificat en l’àmbit del Temps Lliure Juvenil i Educatiu, que gestiona els seus projectes amb criteris de millora contínua i innovació juntament amb les federacions i Centres Juvenils.

Sota el lema #SomosPresenteConstruimosFuturo ha apostat per una nova estratègia de visibilitat a les xarxes socials per donar a conèixer el treball de les diferents Federacions que conformen aquesta xarxa.

Les Federacions que formen part del territori de la Província María Auxiliadora són la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de la Comunitat Valenciana, la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya, la Federació de Centres Juvenils Maín d’Aragó i la Federació “El Pati” d’Andalusia.

També et pot interessar …

L’Alfred

L’Alfred

Article a Catalunya Cristiana en què el seu amic Jordi Sánchez, Professor a Blanquerna-URL, neix la figura d’un salesià molt estimat a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora que desenvolupa la seva tasca a Etiòpia.