Els directors salesians comparteixen objectius amb el Consell inspectorial sota el nou lema «Ens mou l’Esperança»

18 junio 2021

Per Salesians Comunicació.
 

Durant la jornada del 18 de juny, en modalitat on-line, es va dur a terme la cinquena trobada de directors del curs 2020/21 que va reunir els membres de Consell Inspectorial amb els salesians que dirigeixen les diferents presències salesianes. Un dels elements principals d’aquesta sessió va ser la posada en comú dels objectius per al proper curs, presentat en la trobada de consells del 9 de juny, i les dates a tenir en compte en el calendari.

 

També hi va haver ocasió de conèixer el funcionament de la web «Ens mou l’Esperança» on estan registrats els materials generats a partir del lema inspectorial i que es desenvoluparan al llarg dels tres pròxims trimestres. D’altra banda, en l’apartat de dates destacades es va compartir la informació sobre la visita extraordinària convocada, segons els articles 127 de les Constitucions i 104 de les Reglaments, pel Rector Major i que es desenvoluparà de setembre de 2021 a finals de maig de 2022 de la mà de don Marcerlo Farfán, que la realitzarà en nom seu.

 

En un altre ordre de temes també hi va haver ocasió de dialogar sobre la renovació de la Ràtio i el treball per grups en els quals es va dialogar sobre qüestions com la forma de fomentar l’estat de formació permanent o la manera d’assegurar el protagonisme dels joves salesians en els processos de formació inicial.

La jornada es va tancar amb la posada en comú d’informacions sobre delegacions i ambients i la conclusió del curs a càrrec de l’Inspector.

També et pot interessar …

Dos llibres publicats dels viatges de Pablo Albera a Espanya i a Amèrica

Dos llibres publicats dels viatges de Pablo Albera a Espanya i a Amèrica

Les cròniques de tots dos viatges estan recollides al Boletín Salesiano espanyol dels anys descrits. A la revista salesiana es percep l’entusiasme que la figura de Don Bosco i la seva obra va suposar durant l’expansió dels Salesians a Espanya i a Amèrica a finals del segle XIX i principis del segle XX.