El salesià Alejandro Guevara nomenat director de la comunitat Valdocco-Maria Auxiliadora de Torí

14 juliol 2021

Per Salesians Comunicació
 

El salesià Alejandro Guevara Rodríguez (Badajoz, 1973) va ser nomenat director de la comunitat Valdocco-Maria Auxiliadora de Torí (Itàlia) després de l’aprovació del Rector Major durant la recent sessió del Consell General celebrada el passat 6 de juliol. Durà a terme el relleu de Guido Errico que ha estat designat com a mestre de Novicis i director de Genzano per al trienni 2021-2024.

“Li desitgem el millor a don Alejandro i li assegurem les nostres oracions, ja que ha acollit la seva nova obediència amb serenitat, a més de continuar amb el seu paper com a presentador mundial d’ADMA i responsable de l’ADMA primària”, es compartia en la comunicació realitzada per Leonardo Mancini, provincial de la Inspectoria Itàlia Circumscripció Piemont, a tots els germans de la Vall d’Aosta i Lituània el passat 11 de juliol.

Cal destacar que el salesià és des del 20 de setembre de 2020 – dia en què es va celebrar la Jornada Mariana a Torí-Valdocco – l’animador espiritual mundial de l’Associació de Maria Auxiliadora (ADMA). Anteriorment, Alejandro Guevara va ser delegat de la Família Salesiana de la Província Maria Auxiliadora.

També et pot interessar …

“És hora del Capítol General 28”

“És hora del Capítol General 28”

En el document “Reflexions post-capitulars”, que el Rector Major D. Ángel Fernández Artime va lliurar a la Congregació, s’hi mostra en diferents entregues en vídeo les Línies Programàtiques.