Surt a la llum el llibre ‘Las Cosas de Don Bosco 2’

14 enero 2022

Amb motiu del mes de Don Bosco ha sortit a la llum el llibre ‘Las Cosas de Don Bosco 2’. És un llibre de relats curts escrits amb llenguatge àgil. Aborda la figura i la vida de Don Bosco des d’una perspectiva no explorada. Els objectes que van estar en contacte amb el sant dels joves cobren vida per narrar l’experiència que hi van viure.

Aquests relats breus són una recopilació revisada dels apareguts al Boletín Saalesiano Espanyol des del 2015 al 2021, fins ara no publicats en forma de llibre. Des dels seus inicis han tingut -i continuen tenint- una acollida excel·lent per part dels lectors.

Avui dia han aparegut aquests relats, en forma de llibre, traduïts a l’italià, eslovè, croat… i una edició a Colòmbia. Es publiquen també a Butlletins Salesians de diversos països.

“Aquest llibre m’ha ajudat a descobrir matisos nous de la gran persona que segueix sent Don Bosco. La repercussió que han tingut, i segueixen tenint, aquests relats a països de diverses latituds i continents, m’ha reafirmat en la universalitat de Don Bosco. El sant dels joves traspassa èpoques històriques i fronteres. És un carisma actual i amb projecció de futur. Perquè allà on hi ha un jove, continua bategant el somni de Don Bosco”, conclou.

Últimes novetats de la CCS per al mes de Don Bosco

‘Pedagogia Salesiana després de Don Bosco’ abasta des de la primera generació fins al Sínode dels joves de la mà de Michal Vojtáš.

‘Sólo el amor salva’ de José Miguel Núñez o ‘Todo por amor grandes y pequeñas virtudes en san Francisco de Sales’, d’Eugenio Alburquerque Frutos, són alguns dels textos recomanats per l’editorial salesiana per al mes de Don Bosco.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...