L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil revisa i reflexiona amb el «Som U» a l’horitzó

29 junio 2020

Per Comunicació

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar durant el matí del 29 de juny la darrera reunió del curs 2019/20. Aquest cinquè partit de l’any, celebrat novament de forma on line per les mesures de prevenció davant la COVID-19, va servir per avaluar la campanya inspectorial «Som U» i revisar el treball programat en els ambients d’Escoles, Esplais i Centres Juvenils, parròquies, Plataformes Socials, al costat dels sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe i ONGD, a més de la Delegació de Comunicació.

«Cal donar moltes gràcies a Déu per tot el bé que s’ha generat aquest any amb la campanya» Som u «. El nostre equip ha de revisar, reflexionar i seguir caminant posant els ulls en el pròxim curs 20/21», compartia Francisco José Pérez com a motivació en el seu últim partit com a delegat inspectorial de Pastoral Juvenil. Els participants van poder agrair la seva tasca durant els últims 6 anys i donar la benvinguda a Jordi Lleixà que recull el testimoni com a nou delegat Inspectorial de Pastoral Juvenil. A més, la jornada va permetre la reflexió sobre l’organització i funcionament de la delegació i la posada en comú dels objectius de la programació 20/21.

Després de la pausa estival la propera trobada de l’equip inspectorial tindrà lloc els dies 17 i 18 de setembre a Sevilla.

També et pot interessar …