L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil revisa i reflexiona amb el «Som U» a l’horitzó

29 juny 2020

Per Comunicació

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar durant el matí del 29 de juny la darrera reunió del curs 2019/20. Aquest cinquè partit de l’any, celebrat novament de forma on line per les mesures de prevenció davant la COVID-19, va servir per avaluar la campanya inspectorial “Som U” i revisar el treball programat en els ambients d’Escoles, Esplais i Centres Juvenils, parròquies, Plataformes Socials, al costat dels sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe i ONGD, a més de la Delegació de Comunicació.

“Cal donar moltes gràcies a Déu per tot el bé que s’ha generat aquest any amb la campanya” Som u “. El nostre equip ha de revisar, reflexionar i seguir caminant posant els ulls en el pròxim curs 20/21”, compartia Francisco José Pérez com a motivació en el seu últim partit com a delegat inspectorial de Pastoral Juvenil. Els participants van poder agrair la seva tasca durant els últims 6 anys i donar la benvinguda a Jordi Lleixà que recull el testimoni com a nou delegat Inspectorial de Pastoral Juvenil. A més, la jornada va permetre la reflexió sobre l’organització i funcionament de la delegació i la posada en comú dels objectius de la programació 20/21.

Després de la pausa estival la propera trobada de l’equip inspectorial tindrà lloc els dies 17 i 18 de setembre a Sevilla.

També et pot interessar …

Les ‘Bicis solidàries’ d’Elx compleixen una dècada

Les ‘Bicis solidàries’ d’Elx compleixen una dècada

380 bicicletes han estat reparades en els darrers anys arribant fins i tot a països africans com Guinea-Bissau, Senegal o Uganda a través de diferents ONG, a més de col·laborar amb Aldees Infantils, Creu Roja, Càrites o la Fundació Ángel Tomás.