ESP CAT/VAL
divendres, 10 d'abril de 2020
#CreixentJunts, una aposta de futur de la mà de Salesians
#CreixentJunts, una aposta de futur de la mà de Salesians
- Per: Comunicació SMX
21/02/2020 - 42 Visites


Els centres educatius celebren durant aquestes setmanes la seva tradicional jornada de Portes Obertes on les famílies podran conèixer de primera mà la proposta educativa.

Amb l'arribada del nou any les famílies inicien la cerca d'informació per a respondre una de les preguntes més importants: quin centre triar per a l'educació dels fills?

Sota la campanya #CreixentJunts les escoles salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora ofereixen la possibilitat de conèixer de primera mà el lloc en el qual els fills i filles es podran desenvolupar. L'equip educatiu que conforma el centre, coneixedor de la importància d'aquesta decisió, obre les seves portes per a acostar el seu model educatiu i aportar transparència a les famílies que desitgin visitar el centre de cara a les noves admissions per al curs 2020/21. 


Els centres educatius salesians destaquen per oferir una educació integral de qualitat amb una escola oberta, inclusiva i popular, compromesa amb la millora contínua i el desenvolupament del seu entorn. Es distingeix per seguir el Sistema Preventiu de Don Bosco, un model d'educació propi centrat en el desenvolupament humà i l'anunci evangèlic cristià que permet als joves formar-se en ambient educatiu alegre on l'acompanyament personalitzat i les relacions de proximitat i familiaritat els permeten ser protagonistes en el seu procés d'aprenentatge i vital.

Referent mundial en l'àmbit de l'educació

Els Salesians a Espanya compten amb un total de 136 col·legis en els quals es formen més de 96.000 nens i joves, atesos per 6.250 professors. En els últims anys, a la introducció de noves metodologies educatives, s'està sumant la innovació pastoral. Es tracta de projectes que ajuden a descobrir en els nens i joves el sentit de la vida, convidant-los a incrementar el seu compromís amb la societat.

Cal destacar també el valor de la Formació Professional (FP) en l'educació salesiana. Més de 18.600 joves aprenen un ofici en 61 centres d'FP, en els quals treballen al voltant de 1.500 docents.
A nivell mundial, els Salesians estan presents en 134 països. En l'àmbit educatiu, els Salesians compten amb 3.600 escoles, amb uns 940.000 alumnes atesos per 68.000 docents i formador
s. Hi ha 826 centres de Formació Professional, als quals acudeixen 200.000 alumnes acompanyats per 15.000 educadors.

Adjunts
Escribe un comentario
Últimes Notícies

9

abr

Entrevista a Carmen María Espino, professora en Salesians Elx i promotora del projecte BIKreando.
9

abr

Bosco Global comparteix algunes de les iniciatives després d'establir un diàleg amb aquestes presènc ...
8

abr

Havia complert els 79 anys d'edat, els 62 de salesià i els 52 de sacerdot.
8

abr

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora ofereix una selecció musical per a aquests dies en aquest ...
7

abr

José Joaquín Gómez posa a les nostres mans un material imprescindible per a ajudar-nos a aprofundir ...
7

abr

Amb aquesta senzilla imatge de dol volem tenir present a totes les persones que estan morint per la ...
 
Notícies Opinió

ver más
 

Dosatic S.L. © 2020
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Aviso Legal Política de Privacitat