76 nous agents de la Policia Nacional juren el càrrec al col·legi salesià de Las Palmas

23 julio 2021

Per: Salesians Las Palmas

51 homes i 25 dones són ja Policies Nacionals a tots els efectes després de jurar el càrrec en el matí del 19 de juliol al pati de Col·legi Salesià de Las Palmas; tots ells formen part de la XXXV Promoció de la Policia Nacional composta per 2.875 agents.

L’acte, solemne i sobri al temps, va ser presidit pel delegat del Govern a Canàries, Anselmo Pestana Padrón, flanquejat al seu torn per diverses autoritats, entre elles, la subdelegada de Govern a Las Palmas, María Teresa Mayans Vázquez, el cap superior de Policia a les Canàries Rafael Martínez López i el comissari cap provincial de Las Palmas, Luis Felipe San Martín Fernández-Marcote.

Durant la cerimònia, a més del jurament, es van lliurar els títols als nous policies, però donades les circumstàncies sanitàries, una de les noves agents va rebre aquests títols en nom de tots. Un moment d’especial emotivitat va ser l’homenatge als membres de la Policia Nacional morts en acte de servei.

En el seu parlament als nous policies, el delegat de Govern els va convidar a servir els ciutadans i a afrontar el servei diari amb un tarannà positiu. Pestana va anunciar també un nou rumb en el cos de policia buscant l’excel·lència i la seva capacitat de resposta als nous reptes que planteja el moment actual.

A la fi de l’acte, es va realitzar una menció explícita a la generositat dels salesians de Las Palmas per haver prestat les seves instal·lacions i donat tot tipus de facilitat per a la realització d’aquesta cerimònia de promoció. El director salesià, José Carmelo Pulido Morales va tenir ocasió de departir breument amb el delegat i la subdelegada de Govern, així com amb el cap superior de Policia de Canàries.

La cerimònia es va dur a terme extremant en tot moment les mesures sanitàries i de seguretat exigides per l’actual situació de pandèmia.

També et pot interessar …