L’Associació de Maria Auxiliadora de Rota clausura amb un tridu els actes pel cinquantenari

26 agost 2021

Per: Comunicació Social

L’Associació Maria Auxiliadora de Salesians Rota va celebrar durant els dies 21, 22 i 23 d’agost un solemne tridu que va ser la clausura pel cinquantenari que compleix l’associació, després de la realització de diversos actes que porten perllongant-se al llarg de l’any.

Els actes finals van començar amb la celebració de l’eucaristia que va estar presidida pel salesià Juan Manuel Melgar González. Així mateix, el dilluns 23 d’agost, l’Associació Maria Auxiliadora va fer imposició de les medalles d’or a Isabel Díaz Rodríguez i Teresa Benítez Ruiz-Mateos.

Ja l’últim dia del tridu, el dimarts 24, en commemoració a Maria Auxiliadora, va tenir lloc la funció principal que va suposar la cloenda de la celebració pel mig segle de vida que mantenen els salesians a la localitat gaditana. Va estar presidida per José Rico Pavés, i va finalitzar amb la sortida de la verge a Sant Rosari pels carrers propers a l’escola, seguint aquest itinerari.

També et pot interessar …

Les ‘Bicis solidàries’ d’Elx compleixen una dècada

Les ‘Bicis solidàries’ d’Elx compleixen una dècada

380 bicicletes han estat reparades en els darrers anys arribant fins i tot a països africans com Guinea-Bissau, Senegal o Uganda a través de diferents ONG, a més de col·laborar amb Aldees Infantils, Creu Roja, Càrites o la Fundació Ángel Tomás.