“Vull Ser Social”: FISAT celebra la IV Jornada de Responsabilitat Social

29 septiembre 2021

Per Comunicació FISAT

Durant el matí de dimarts 28 de setembre, la Fundación Ángel Tomás- FISAT va celebrar la IV Jornada «Vull Ser Social», una trobada formativa i de bones pràctiques per fomentar la Responsabilitat Social Corporativa i les aliances entre empreses i Tercer Sector, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

La jornada, que es va celebrar de forma on-line a través de la plataforma zoom, va estar adreçada a empreses, entitats socials i persones interessades en la RSC i va comptar amb el tema central d’aquesta edició que va ser: «la Responsabilitat Social també és cosa de el cor». Sota aquest títol es va buscar compartir bones pràctiques i apropar el treball d’empreses i persones que en el seu dia a dia s’entesten a millorar la societat en la qual participen i el món en què viuen.

La part formativa va anar a càrrec de Guadalupe Orea, consultora RSC i docent en el Màster de Responsabilitat Social Corporativa a la Universitat Politècnica de València (UPV), que va oferir la formació: «La RSC a les Pimes, per on començar?».

Orea va oferir un full de ruta per iniciar-se en la RSC. Va parlar dels beneficis interns i externs i va posar al dia sobre la legislació en RSC tant a Espanya com en l’àmbit europeu. La seva intervenció va contribuir a aclarir aspectes rellevants sobre la interrelació de la RSC i els ODS.

A la taula de ‘Bones pràctiques’ es va comptar amb les intervencions de Teresa Herreros Mengual, Promotora de la iniciativa Cobertura Solidària (projecte de Responsabilitat Social visibilitza i dóna suport a la tasca d’entitats com FISAT), Esther Muñoz, responsable de Formació; i Ángel López, cap de Personal en STV Gestió (empresa de serveis generals de neteja i manteniment de parcs i jardins que col·laboradora amb el programa d’inserció sociolaboral de FISAT, Somos Parte) i Alberto Heredia, de RHenpositiu (Empresa de recursos humans que treballa des d’una visió social i que col·labora amb FISAT en formació i ocupabilitat de les persones que participen en el programa d’inserció sociolaboral a la província de Castelló).

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...