Voluntaris del Projecte Buzzetti participen en el repartiment d’aliments de Càritas a Córdoba

21 mayo 2020

Alguns diuen que els immigrants són delinqüents, que vénen a robar-nos o que haurien de tornar al seu país. No obstant això, la realitat és que les persones que han vingut d’altres països estan tenint un paper fonamental en aquesta pandèmia. Alguns d’ells estan treballant en hospitals, en el transport, en camps, i en altres molts altres serveis que estan sent essencials per al país, a més d’aportar amb la seva cotització a la Seguretat Social quan compten amb la documentació necessària. Aquest treball, de vegades, el realitzen sent explotats, patint abusos i vivint en condicions infrahumanes.

Moltes persones immigrants també estan mostrant la seva cara més solidària en aquests moments realitzant una tasca de voluntariat social en molts llocs d’Espanya. Voluntariat com el que estan fent a Córdoba, Moussa, Mounir, Abdelah i Mouhssine, quatre joves de la Fundación Don Bosco, procedents del Marroc i Guinea.

Aquests joves voluntaris del Projecte Buzzetti estan participant en el repartiment d’aliments que realitzen Càritas i la Parròquia de Santa Luisa de Marillac al Barri de Guadalquivir, que estan treballant sense descans a la banda de les famílies més afectades per la pandèmia. Gràcies a totes les persones voluntàries com Abdelah, Moussa, Mouhssine, Mounir, Ayoub i moltes més per la vostra tasca i exemple, que també desmunta el discurs de la xenofòbia amb solidaritat i molt cor.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...