Viu una experiència de voluntariat internacional

18 noviembre 2021

«Canvia la mirada… i mou-te amb esperança» és el lema de Bosco Global per a la convocatòria de Voluntariat Internacional i Camps de treball de 2022. En aquesta proposta es convida a totes les persones a comprometre’s i fer alguna experiència de voluntariat en altres països o en camps de treball durant l’any vinent. 

Bosco Global llança aquesta convocatòria perquè creu que el voluntariat internacional i els camps de treball són clau i poden contribuir al creixement personal i espiritual, a canviar la manera de mirar la realitat, ajudant a la reflexió crítica i transformadora de com ésser i estar al món.

A la convocatòria es proposen els camps de treball, que són experiències viscudes en grup per gent jove, en les quals es coneixen altres realitats socials o culturals i es realitza algun servei; enguany aquest any, els projectes amb els quals Bosco Global col·labora son a Tànger, Ceuta i Canàries.

D’altra banda, s’ofereix experiències de voluntariat internacional de llarga i de curta durada, en les quals es coneix i es conviu en una realitat concreta a països d’Amèrica llatina o Àfrica, on els Salesians i Salesianes tenen projectes educatius que el voluntariat secunda durant aquestes estades.

A l’espai web https://boscoglobal.org/convocatoriavoluntariadointernacional/ està disponible tota la informació de la convocatòria.

Finalment, dijous que ve, 16 de desembre, tindrà lloc un webinar informatiu en el qual s’aportarà més informació i es podran escoltar el testimoniatge d’algunes persones que hi han participat altres anys. Per participar-hi cal inscriure’s a: boscoglobal.org/ca/inscripcio-webinar-voluntariat-internacional-2022/

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...