‘Vine i Segueix-me’ estrena noves seccions en la Revista SMX

14 octubre 2020

Per Salesians Comunicació.

La secció vocacional de la Revista SMX Comunitat Inspectorial amplia els seus apartats per a afegir noves veus, testimoniatges i reflexions sobre la vocació salesiana. A partir d’aquest número 60 de la revista s’inclouen els apartats ‘Una cosa et falta’, ‘La veu dels joves’, ‘Reflexions vocacionals’ i ‘Paraula i vocació’ que sumats a ‘Coneixent a’, ‘Testimoniatge’ i ‘Notícies vocacions’  fan d’aquesta una secció molt completa.

En l’apartat ‘Una cosa et falta’ el salesià Jorge Juan Reyes llança 10 preguntes per a comprendre hui l’animació vocacional que s’aniran contestant al llarg dels mesos per diferents persones de la inspectoria.

En l’apartat ‘La veu dels joves’ prenen la paraula els més joves per a donar-nos el seu testimoniatge i experiència sobre la vida i la vocació salesiana. En aquest apartat es tracta l’animació vocacional des dels diferents punts de la inspectoría però sempre en veu dels més joves.

Finalment les secciones ‘Reflexions vocacionals’ i ‘Paraula i vocació’ animen als lectors a la reflexió a través de la Paraula com a impuls de l’animació vocacional. Aquest mes José Miguel Núñez relata la història de Don Bosco i el forner per a parlar de confiança i tenacitat en la fe.

La Revista SMX és una publicació interna per a tots aquells que formen part de la Inspectoria Maria Auxiliadora que es publica via correu electrònic mensualment.

També et pot interessar …