Una vida religiosa salesiana en procés de canvi

31 mayo 2021

Per Salesians Comunicació

Del 27 al 30 de maig es va realitzar la trobada formativa bianual del quinquenni de les Inspectories Salesiana Maria Auxiliadora (SMX) i Santiago el Mayor (SSM) per a una desena de salesians, juntament amb els delegats de formació, Fernando Miranda i Juanjo Bartolomé, van viure tres dies de reflexió, formació i convivència fraterna a la Casa Salesiana Martí-Codolar, a Barcelona.

La trobada, que va portar per títol ‘Una vida religiosa salesiana en procés de canvi’, va comptar amb la participació de Don Pascual Chávez, Rector Major emèrit. Durant els dies de treball es van tractar els dilemes actuals de la Vida Religiosa, destacant sobretot el perfil dels joves als que som enviats, la nova generació de religiosos, la primacia de la missió sobre les estructures i el nou subjecte pastoral: religiosos i laics.

També hi va haver ocasió d’aprofundir sobre el perfil dels religiosos d’avui amb la formació a la fidelitat o els desafiaments i oportunitats dels joves. Les jornades van ser un estímul mutu per viure la vocació de manera autèntica, dedicant-se durant aquests dies totalment a Déu i als seus germans responent a la pregunta: quina vida religiosa per aquest temps?

Aquesta trobada és una oportunitat preferent per reunir els salesians que estan en els primers anys de la seva ordenació sacerdotal i / o professió perpètua, juntament amb els delegats de Formació. L’objectiu d’aquest es concreta en fomentar la convivència, el compartir la història que cadascú viu en aquests anys de missió i la vida de lliurament a les obres salesianes en què es treballa, i també la formació.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...