Una jornada “màgica” de retrobament presencial a la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya

16 junio 2021

Per Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya

Dissabte 12 de juny es va realitzar a Salesians Badalona la reunió de Responsables i Equips Directius de la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya (FCJDBC). La primera trobada presencial de la Federació des del febrer de l’any passat.

Després del moment inicial d’acollida i benvinguda, la reunió va començar amb una formació sobre acompanyament emocional, aprofundint sobre com les persones responsables dels centres juvenils acompanyen els seus equips educatius. La sessió va anar a càrrec de Mª Àngels Pavón, Piscòloga i doctora en Pedagogia, a més de treballadora a Salesians Sant Vicenç, on realitza tasques d’assessorament psicopedagògic, entre d’altres funcions.

En la sessió formativa es van realitzar diverses dinàmiques per parelles i en grup on es van oferir algunes eines molt necessàries després de les situacions viscudes en aquests darrers mesos.

 

A la trobada hi van participar una trentena de persones, entre les quals es trobava el salesià Jordi Lleixà, actual delegat de pastoral juvenil de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, el salesià Julio Pedraza, i Ariadna Carnero, tots tres estretament vinculats a la Federació, però que en aquests moments han assumit responsabilitats diferents i nous reptes personals, vocacionals i professionals.

A l’Ariadna, tècnica de formació fins desembre 2020 l’ha substituïda la Marina Trepat, qui s’encarrega ara d’aquesta àrea. Als tres se’ls va fer un detall de comiat i agraïment per tota la feina i hores dedicades a la FCJDBC.

Seguiment de l’activitat i planificació per al nou curs

Durant la reunió es va fer seguiment dels centres juvenils, aprovant el calendari del proper curs 2021-2022, revisant la Festa de la Fede (del passat 17 d’abril) i el Dissabte Formatiu (8 de maig) i informant del proper moment col·lectiu de la Federació: els cursos intensius de monitors/es, directors/es i l’Itinerari d’Educació en la Fe (IEF) que es faran a finals d’agost a Llinars del Vallès.

 

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...