Una imatge renovada per a La Palma del Condado

9 noviembre 2021

La il·lusió i l’alegria il·luminen les cares dels alumnes de Palma cada vegada que han de jugar al seu nou pati. Un pati fet a mida: amb terra de cautxú, ambient de les parets, atraccions i un divertit rocòdrom.

L’esforç de tota la Comunitat Educativa Pastoral de la casa ha fet possible complir aquest somni que s’havia forjat des de feia uns anys, però que la pandèmia va truncar.

La gestió de l’equip directiu, la important aportació econòmica de l’AMPA (que va assumir el 50% de l’import total) i la col·laboració d’alumnes i professors per a la decoració de parets, s’han sumat per aconseguir l’objectiu marcat.

En la inauguració del 14 d’octubre va estar present el conseller provincial d’Obres de Gestió Secular, el salesià Fernando Báñez, que va fer la benedicció del nou espai; el director titular de l’obra, Óscar González, així com diferents representants de l’Equip directiu, AMPA, estudiants i professorat.

«Cal destacar el fantàstic treball de l’exalumne, Álvaro Redondo. Aquest artista de Palma va saber plasmar a les parets del pati un missatge d’acompanyament, esperança i il·lusió, i un univers de possibilitats que s’obre per davant als alumnes que respiren i somien als patis salesians d’aquesta bonica ciutat onubense», han compartit.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...