«Un regal inoblidable»

30 enero 2021

Per Comunicació Social

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan Bosco l’equip coordinador d’Animació Vocacional va presentar un nou producte que reafirma el compromís de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora per aquesta dimensió transversal del Projecte Educativo-Pastoral.

El material de motivació, presentat de cara a la setmana vocacional i elaborat juntament amb la delegació de Comunicació, posa l’accent en la tasca dels Salesians durant el context de la pandèmia. «En aquest vídeo hem reflectit la realitat que estem vivint i el servei de lliurament generós de molts membres de la família salesiana vocacionats, especialment ressaltem l’entrega generosa dels salesians consagrats», comparteix el coordinador inspectorial Francisco José Pérez.

«La frase amb la qual conclou el vídeo pot ser motiu d’un fructífer diàleg a les nostres cases: Del teu si o del teu no depèn la felicitat de molts. Vine i veuràs!», Afegeix sobre la vivència vocacional des d’experiències significatives que arribin al cor dels joves.

L’equip d’Animació Vocacional convida a fer una àmplia difusió d’aquest vídeo amb la possibilitat de projectar-lo en les classes, en les tutories, a les classes de religió o en plataformes diverses. «Pot ser una oportunitat, comunicar el nostre testimoni vocacional com a salesians consagrats. Aprofitem tots aquests elements juntament amb la festa de Don Bosco per convidar molts joves a seguir els seus passos i dedicar-se completament la vida a Déu i als joves, sent els seus signes i portadors «, comenta sobre un recurs que pot possibilitar que els espectadors es» deixin interrogar «gràcies a una proposta per a tots amb l’estil de Don Bosco.

Pots conèixer més sobre la proposta vocacional a https://www.salesianos.edu/pastoral-juvenil/animacion-vocacional/

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...