Un alumne d’arts gràfiques de Salesians Sarrià premiat a XEROX

10 junio 2021

Pablo Gómez, alumne de Grau Mitjà de Preimpressió digital, ha estat un dels sis guanyadors del Concurs de disseny de creativitats gràfiques de Xerox.

Els alumnes del GM Preimpressió digital i el GS Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia de l’escola han participat en el Concurs de disseny de creativitats gràfiques de Xerox CMYK+, un esdeveniment amb més de 190 estudiants del sector de les arts gràfiques a nivell nacional.

L’alumne de Grau MitjàPablo Gómez, un dels sis guanyadors del concurs, ha dissenyat una polsera identificativa per als participants d’un torneig de videojocs. La polsera és apta per a imprimir-se amb la tecnologia innovadora XEROX ADAPTATIVE CMYK PLUS en un material molt resistent, fins i tot a l’aigua.

Les polseres són molt populars entre els usuaris als concerts, espectacles, tornejos, festivals… i es col·leccionen com a record. A més de la seva funció de control d’accessos també tenen la funció publicitària i de crear un vincle entre el client i l’esdeveniment al què assisteix. Pablo ha dissenyat un model imprès en tinta plata per als participants Guest i un altre en tinta or per als Vips.

El jurat, format per especialistes de Xerox i Neobis, va destacar la qualitat i la creativitat dels treballs presentats. Els professors del departament d’arts gràfiques de l’escola valoren molt positivament aquesta iniciativa que permet als alumnes gaudir de la darrera tecnologia per imprimir amb tintes daurades, platejades, blanques i transparents juntament amb d’altres fluorescents. Aquesta tecnologia amplia el valor afegit dels diferents productes gràfics.

Enhorabona a tots els estudiants participants i en especial a Pablo Gómez pel seu guardó.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...