Tot a punt pel XX Dia de la Federació dels Centres Juvenils

26 noviembre 2020

Per Salesians Comunicació.

Tots els centres juvenils de la Comunitat Valenciana, el centre juvenil Fiesta del Árbol de Albacete i el centre juvenil Áncora de Cartagena celebraran el proper dissabte 28 de novembre el Dia de la Federació. Aquesta edició, que es durà a terme amb moltes novetats i modificacions a causa de la pandèmia, seguirà sent un moment de celebració del voluntariat i la joventut dels centres juvenils salesians.

El Dia de la Federació es realitzarà a cada casa salesiana, evitant la reunió massiva en un mateix lloc. Per això s’ha preparat de manera diferent: «Hi han participat tots els centres juvenils en la programació del dia que, a més, exigia una estructura diferent, ja que no es va descartar l’opció de fer-ho en línia a causa dels canvis en la normativa» expliquen fonts de l’organització.

Així doncs, s’ha preparat un matí formatiu per a l’equip d’animadors i a la tarda, ja amb els joves, joc, celebració de la paraula i gest solidari. També hi haurà moments de connexió en directe o visionat de vídeos amb entitats properes que no es volen perdre aquest dia tan important per als centres juvenils salesians com l’Institut Valencià de Joventut, el Consell Valencià de la Joventut, la Confederació de Centres Juvenils, la Inspectoria Maria Auxiliadora, l’ONGD Bosco Global, Junior, Scouts, entre d’altres.

Els centres juvenils, amb aquesta trobada, faran patent en el marc de la campanya Som U, que tot i ser centres juvenils distanciats i diferents, tots ells tenen una mateixa identitat, la salesiana.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...