Si ets docent, educador o jove i creus que pots crear un joc educatiu, Bosco Global espera la teva proposta

21 enero 2021

La Fundación Educacional Observatorio del Juego a Xile, en aliança amb universitats i organitzacions de la societat civil en aquest país, Perú, Colòmbia i Espanya, entre les quals es troba Bosco Global, llancen la 1a Convocatòria Internacional de Jocs de Taula Educatius.

La 1a Convocatòria Internacional de Jocs de Taula Educatius anomenada Hackathon: Solucions Lúdiques als Efectes de la Pandèmia en Educació, accepta la teva proposta de joc educatiu fins l’1 d’abril de 2021. Pots consultar les bases de la convocatòria al web del projecte https://cijme.com/.

Considerant els efectes de la Covid-19 en l’educació i buscant eines de baix cost, gran abast i de llicència oberta (Creative Commons), sorgeix la possibilitat de difondre jocs imprimibles (coneguts com “print and play”) que permetran als i les professionals de l’educació arribar als racons que la connectivitat a internet no ho permet i, al seu torn, comptar amb eines lúdiques d’aprenentatge de qualitat, emocionalment grates, pertinent tant a les aules com en l’aprenentatge a distància, i al mateix temps a l’interior del nucli familiar.

En aquesta primera convocatòria busquem jocs que treballin Comprensió i Lectoescriptura; Creixement personal i Relacions interpersonals; o que fomentin la Cura de el Medi Ambient. A més, el joc haurà d’abordar almenys una de les següents habilitats per al segle XXI: creativitat, pensament crític, comunicació o col·laboració.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...