Es llança el curs d’acompanyament nivell II per a educadors i animadors de Centres Educatius i Juvenils

22 setembre 2020

Per Comunicació.

El Centre d’Estudis Catequètics presenta el curs de  acompanyament nivell II, una iniciativa de la Pastoral Juvenil Salesiana (SDB i FMA) que pretén oferir als agents de pastoral juvenil una formació més qualificada en l’acompanyament personal d’adolescents i joves.

Entre els principals objectius d’aquesta formació cal destacar:
Descobrir el valor de l’acompanyament en l’experiència de creixement i maduració creient.
Facilitar eines pràctiques i despertar les actituds bàsiques per a saber encoratjar l’experiència religiosa i creient en l’entramat de la vida.
Capacitar i qualificar als agents de pastoral perquè puguin prestar el servei d’acompanyar als joves en el seu camí de maduració, en els diferents ambients pastorals.
Aquest curs està dirigit principalment per a educadors i animadors de Centres Juvenils, Escoles, Plataformes Socials, Grups de Fe, a partir de 23 anys i amb una sensibilitat pastoral per a l’exercici de l’acompanyament personal, sent proposats com a candidats o avalats per la coordinació de pastoral o responsables dels centres als quals pertanyen.
La formació s’imparteix en un total de 40 hores presencials. A continuació pot descarregar-se el document.

També et pot interessar …

Todo listo para el VII Foro MJS de España

Todo listo para el VII Foro MJS de España

Alrededor de 30 jóvenes, junto a salesianos y salesianas representantes del Movimiento Juvenil Salesiano de España, participarán en el VII foro anual que tendrá lugar del 12 al 14 de noviembre en El Plantío, Madrid, bajo el lema “Identificados”.