“Salesians@prayer”: App sobre l’Oració Salesiana

26 junio 2020

La nova App “Salesians@Oració” ja està disponible en 8 idiomes: francés, anglés del Regne Unit, anglés dels Estats Units, italià, polonés, portugués, espanyol i espanyol d’Amèrica Llatina. Pròximament estarà disponible el portugués del Brasil. L’aplicació, creada per l’empresa salesiana de la Inspectoría María Auxiliadora de Sevilla,  és un instrument que posa a la disposició de les comunitats i dels germans totes les oracions que els Salesians resen al llarg del dia, en temps especials setmanals i mensuals i durant els temps litúrgics.

A més, el text italià de “En diàleg amb el Senyor” ja es troba disponible en el lloc web de la Congregació www.sdb.org i prompte estarà disponible en altres idiomes. Cada Conseller Regional, juntament amb els Inspectors, decidirà la versió impresa.

El projecte de revisió també inclou una nova edició del Missal, *Leccionario i Litúrgia de les Hores “propis salesians”. Aquests textos s’imprimiran en els diferents idiomes i eventualment estaran disponibles en l’App “Salesians@Oració” com en el lloc web www.sdb.org 

El vídeo tutorial explica clarament com descarregar l’aplicació des de *iOS i Android i com usar-la.

“Desitgem que l’App que presentem siga espai d’ajuda per a resar més i en tots els llocs”, conclou el P. Ivo Coelho, Conseller General de Formació.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...