Salesians Zaragoza rep el Premio a la Excelencia Empresarial de Aragón 2020

19 novembre 2020

Per Salesians Comunicació

Salesians Zaragoza ha rebut el Premio a la Excelencia Empresarial de Aragón 2020 que es va lliurar en la tarda del 18 de novembre a l’edició número 25 de la Cerimònia d’Excel·lència i Digitalització, organitzada pel Instituto Aragonés de Fomento (IAF) i el Gobierno de Aragón, que va tenir lloc al Palacio de Congresos de Zaragoza.

Va ser el guanyador del Premio a la Excelencia Empresarial en la categoria d’entitats no lucratives, en una candidatura que també estava integrada per la Cámara de Comercio de Huesca i la Confederación Española de la Pequeña y la Mediana Empresa (Cepyme) en Aragón. El centre educatiu de Salesians, situat al barri de Delicias, es va crear l’any 1940 i actualment la seva plantilla està formada per 115 empleats.

“El premi a aquesta institució és un record permanent que la concertada està treballant bé i és una resposta de qualitat a aquesta societat necessitada en el món educatiu d’estímuls positius. L’educació i l’aprenentatge no són ostatges d’ideologies polítiques com pretenen al ignorar a tota la comunitat educativa “va explicar el director de la Casa Salesiana de Zaragoza, Juan Bosco Sancho.

Va assenyalar que el premi és el “reconeixement a la tasca educativa que desenvolupem a la ciutat de Zaragoza, d’intentar superar-nos i anar creixent com a comunitat educativa en qualitat i treball en equip. Aquest premi hem de agrair-lo a tota la comunitat educativa: professors, famílies, alumnat, personal d’administració i serveis, activitats extraescolars, Serunion, Boscos, Trobada i voluntaris que participen en l’escola“ va afegir.

“Cada dia, 1.500 alumnes van a les nostres aules a formar-se com a professionals, però sobretot com a persones”, ha expressat. Aquest reconeixement és fruit de la feina dels que lideren els processos de qualitat: Pablo Antoñanzas, Alberto, Espinosa i l’equip directiu.

També et pot interessar …