Salesians Zaragoza referent de talent i futur Professional

11 diciembre 2020

Per Zaragoza Comunicació

​La Jornada de Talent i Futur Professional de Salesians Zaragoza ha tingut com a objectiu orientar els joves en la seva imminent finalització dels estudis al nostre centre. Ha estat inaugurada per José Luis Algas, director provincial del Instituto Aragonés del Empleo i Juan Bosco Sancho, director de Salesians Zaragoza.

Durant els dies 10 i 11 s’ha desenvolupat la segona edició d’aquesta trobada organitzada per Salesians Zaragoza per donar resposta a les inquietuds de l’alumnat de Formació Professional i Batxillerat, a les seves inquietuds sobre el mercat laboral, les sortides professionals, el voluntariat, i les qualitats més demandades per les empreses, entre d’altres aspectes.

 

«La semipresencialitat de les classes i les limitacions per poder reunir en grans espais l’alumnat, ha impedit que aquestes jornades es desenvolupin de la mateixa manera que altres anys, però sí que ho han fet amb la mateixa il·lusió, i sobretot, amb la mirada posada en els nostre alumnat, que són els veritables protagonistes de la nostra tasca educativa», han explicat des del centre educatiu.

En aquesta edició han participat 17 empreses i 12 entitats inscrites en l’esdeveniment, que han apostat per dedicar part del seu temps a 286 alumnes de segon curs de Formació Professional, i 90 alumnes de segon curs de Batxillerat, que segons la família professional o la modalitat de batxillerat en què estan matriculats, han pogut veure als gairebé 50 ponents a través de la plataforma virtual Hopin, en què s’ha desenvolupat l’esdeveniment.

«Des d’aquestes línies hem d’agrair a totes les empreses i entitats que un any més hagin fet possible aquestes jornades, facilitant informació i recursos als alumnes, perquè siguin conscients del seu talent, el sàpiguen potenciar i decidir com serà el seu futur professional al finalitzar la seva etapa educativa al nostre centre», conclouen des del centre educatiu.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...