Salesians Zaragoza i FISAT posen en marxa el Projecte de Suport Educatiu El Pilar

5 noviembre 2021

La Fundació Ángel Tomás- FISAT i Salesians Zaragoza han iniciat un nou recurs, el Projecte de Suport Educatiu (PAE) El Pilar, que junt al Campament Urbà que va començar el passat estiu, conformen la plataforma social de la casa salesiana.
El PAE El Pilar va començar el 18 d’octubre. És un espai socioeducatiu per a adolescents i joves, en el barri de Delicias (Zaragoza). L’objectiu d’aquest recurs és facilitar processos orientadors, la plena inserció social dels seus destinataris i destinatàries, mitjançant serveis de suport socioeducatiu i familiar, d’oci i temps lliure, i de suport escolar.

Actualment acudeixen al PAE joves d’entre 15 i 17 anys, estudiants d’FP Bàsica o cursant PMAR (Programa per a la Millora de l’Aprenentatge i el Rendiment) en Secundària.
Es divideixen en dos grups, per dies (dilluns-dimecres, dimarts-dijous) i participen de les diferents activitats que s’organitzen: menjador escolar, repàs acadèmic, dinàmica formativa i berenar. Un divendres al mes s’ajunten els grups per a realitzar una activitat més lúdica i una vegada al trimestre se celebra una trobada amb les famílies.

El projecte està dut a terme pràcticament per voluntariat. En l’actualitat participen deu persones. Col·laboren en aquest projecte professorat de formació professional i antics alumnes.
Per a aquelles persones que estiguen interessades a participar en el PAE com a destinatàries poden escriure a: pae.elpilar@fisat.es
Si vols formar part del voluntariat de FISAT pots contactar en: voluntariado@fisat.es o visitar: https://www.fisat.es/voluntariado/

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...