Salesians Trinidad presenta «Pinceladas de Pasión»

17 marzo 2021

La casa salesiana de la Santísima Trinidad de Sevilla no faltarà a la seva cita amb la Setmana Santa en aquest any especial. Des de dimecres 17 de març oferirà un recurs audiovisual amb un total de 21 entregues que permetran la reflexió i dinamització de la Quaresma en l’itinerari cristià cap a la Pasqua.

Sota el títol «Pinceladas de Pasión» es recreen escenes que van des de «L’últim sopar» fins a «La Resurrecció» per oferir una visió esperançadora d’aquest temps litúrgic de la mà del salesià Luis Cornello. Cal destacar que el producte està realitzat per un equip integrat per diferents alumnes del Col·legi Salesià «Santísima Trinidad», la selecció musical d’Alfonso Ayuso, l’elecció d’arxiu audiovisual de la Setmana Santa a càrrec de Carlos Campos, i la gravació, edició i postproducció del salesià Sergio Codera.

Aquest projecte, disponible al canal de Youtube de la presència salesiana, espera ser una finestra per donar una visió profunda de la Setmana Santa de Sevilla després del primer aniversari de l’estat d’alarma provocat per una pandèmia que, entre les nombroses conseqüències que la Covid-19 anava a provocar en la vida i en els costums dels ciutadans, derivaria en la suspensió de les processons, cosa que no passava des de 1933. A aquest fet se li uneix l’anunci per segon any consecutiu després del decret comunicat el passat 29 de desembre per l’arquebisbe Asenjo.
 
La casa de la Trinidad, en línia amb el desig de l’Ajuntament de Sevilla, a través de la delegació de Fiestas Mayores, i del Consejo de Cofradías, se suma amb aquesta iniciativa audiovisual a la sèrie d’actes programats per donar contingut a la quaresma i la Setmana Santa.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...