Salesians Sarrià entra a formar part de la xarxa EfVET, European Forum of Technical and Vocational Education and Training

19 octubre 2020

Recentment Salesians Sarrià ha entrat a formar part de la xarxa de socis de l’EfVET (European Forum of Technical and Vocational Education and Training).

L’associació professional, líder a nivell europeu amb més de 235 socis, treballa per fomentar la Formació Professional i col·labora amb escoles, universitats i diversos organismes europeus per crear una estratègia comuna de la FP i participar en les polítiques educatives europees.

Com a partner de EfVET, Salesians Sarrià participarà en les seves activitats formatives i les trobades amb altres membres europeus. Un dels objectius de formar part de EfVET és  compartir sinèrgies amb la resta de socis i crear una xarxa de treball destinada a millorar la Formació Professional i fomentar la cooperació entre països.  

Escola internacional i europea

L’escola participa en diverses iniciatives internacionals amb la voluntat de fomentar la internacionalització de la comunitat educativa per aconseguir que l’alumnat rebi una formació humana, professional i intercultural que permeti accedir al mercat laboral i acadèmic europeu.

‘Estem molt contents de formar part de la xarxa EfVET i fer arribar les nostres propostes i activitats educatives a la resta de partners europeus. Aquesta entitat és molt important a nivell europeu i resulta un gran interlocutor en el disseny de les futures polítiques educatives de la Formació Professional’, comenta Francisco Álamo, director de Salesians Sarrià. 

Notícia relacionada:

14 /10/2014 La Vanguardia – Junior Report Una alianza internacional para impulsar la Formación Profesional

 

També et pot interessar …

“És hora del Capítol General 28”

“És hora del Capítol General 28”

En el document “Reflexions post-capitulars”, que el Rector Major D. Ángel Fernández Artime va lliurar a la Congregació, s’hi mostra en diferents entregues en vídeo les Línies Programàtiques.