Salesians Sant Joan Bosco seleccionat com a entitat col·laboradora en un projecte de la Universitat de València de la Càtedra UNESCO

4 diciembre 2020

Per Comunicació Salesians Sant Joan Bosco.

Salesians Sant Joan Bosco col·laborarà i participarà de manera directa en el projecte «Methodos: Cooperació ètica per a una ciutadania global». La Universitat de València ha rebut notificació que aquest projecte que es va presentar a la convocatòria de la Càtedra UNESCO per a accions d’Educació per al Desenvolupament, Ciutadania Global i Sensibilització per al curs acadèmic 2020-2021 ha estat aprovat.

El projecte té com a objectiu general crear una plataforma de treball i cooperació estable entre l’estudiantat i professorat de la Universitat de València, els centres d’educació secundària, les organitzacions socials i les administracions locals valencianes per a promoure una ciutadania global, crítica, responsable i compromesa amb el desenvolupament humà i sostenible.

Amb aquest propòsit el projecte pretén impulsar la reflexió i el debat sobre els principals reptes ètics de la societat actual, fomentar la capacitació d’equips transdisciplinars amb formació ètica i posar en pràctica accions que incorporin l’Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global (EpDCG) com un enfocament integral que promogui el valor de la responsabilitat social entre els membres de la societat.

És una molt bona notícia que la Universitat de València hagi pensat en Salesians Sant Joan Bosco com a entitat col·laboradora en aquest projecte, que comptarà amb la participació de professorat i alumnat de el Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de València, 6 organitzacions socials (ACOEC, Càritas CV, Creu Roja CV , Entreculturas, Jovesolides, YMCA) i representants polítics locals.

«La construcció d’un món millor per a tots i totes té un pilar fonamental en l’educació. I aquesta és la nostra aposta» expliquen des del Col·legi Salesià.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...