Salesians Sant Joan Bosco de València aposta per l’ús de les llengües de manera creativa

5 abril 2021

Per Salesians Comunicació.

Per al Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de València ha començat un temps on la literatura va ser la protagonista. Des de diumenge 21 de març, Dia de la Poesia, i fins al proper 23 d’abril que serà el Dia del Llibre, el col·legi salesià està promovent l’ús de les llengües d’una manera creativa, dins del seu pla de plurilingüisme.
 

Des del Departament de Llengua han creat el primer concurs de vídeo «Una nova història», el llançament ha emocionat a tota la comunitat educativa. Des del Departament de Valencià ha tornat, un any més, el concurs de poesia «Francesc Silvestre», on es fomenta el gust per aquest art tan particular que és la poesia. També des del Departament de Llengües Estrangeres i dins el pla lector digital, en col·laboració amb la plataforma Milton Education, s’ha promogut la redacció de relats originals, els guanyadors tindran el seu propi llibre digital i àudio llibre editats.

El Tractament Integrat de les Llengües, dins del Pla Lingüístic de Centre, ha estat sempre una màxima en aquest Col·legi salesià, fent-ho d’una manera innovadora, motivadora i inclusiva, en el seu afany per inculcar en l’alumnat el gust per la lectura i una escriptura transformadora, per un món més just per a tots i totes. És per això que mai han cessat i hi ha una llarga trajectòria en aquest tipus d’iniciatives, fins i tot en temps de confinament, on es van potenciar els activitats literàries com a via d’escapament i desenvolupament de la imaginació.

En definitiva, una manera de demostrar als estudiants l’ús real i pràctic de dominar totes les llengües, fomentant l’educació en valors en els joves i el gust per la lectura i l’escriptura creativa.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...