Salesians Sant Antoni Abat celebrarà la benedicció i la desfilada d’animals de manera virtual

7 enero 2021

Per Salesians Comunicació.

El diumenge 17 de gener se celebrarà la festivitat de Sant Antoni Abat en el cas de la casa salesiana de València que porta el mateix nom. A causa de la pandèmia els actes han hagut de ser adaptats i es desenvoluparan majoritàriament de forma virtual. És el cas de la desfilada i la benedicció d’animals del dia 17 o la ‘cremà’ la tarda anterior. La missa inaugural o la Missa Major seran celebrades presencialment però amb aforament limitat i complint totes les mesures sanitàries pertinents.

El rector Santiago Muñoz recorda la vida de Sant Antoni, un ermità que va viure en solitud dedicat a l’oració i la lloança del Senyor. «Ara més que mai ens cuidarà en temps de pandèmia. Estic segur que ens ajudarà a eradicar aquesta pandèmia com ho va fer en altres temps. Que els moments de solitud, de confinament, d’aïllament … no siguin buits i sense sentit; sinó que serveixin per donar profunditat a les nostres vides i per omplir d’esperança tots aquells que l’han perduda o se’ls ha debilitat «.

El dissabte 16 de gener a les 20 hores tindrà lloc la celebració de l’eucaristia inaugural de la festa presidida pel director de la casa salesiana Segundo García en la que s’imposaran les insígnies als nous membres de la germandat. A continuació es durà a terme la «cremà» virtual de la foguera de Sant Antoni, que serà rememorada a través de les xarxes socials i la tarda conclourà amb un espectacular castell de focs artificials.

El diumenge 17 de gener, a les 11 h,  serà la Missa Major en honor al patró, presidida per Santiago Muñoz, que es retransmetrà en directe. Posteriorment es beneirà els animals de forma virtual. Aquest any no es durà a terme la tradicional desfilada i benedicció d’animals per la qual cosa s’ha demanat als veïns que s’abstinguin d’acudir als voltants del barri durant aquell matí.

Com participar en la desfilada

Es pot participar en la desfilada i benedicció virtual gravant imatges dels animals, amb un missatge explicant què t’aporta el teu amic animal o què sents en la Festa de Sant Antoni. preferiblement en posició horitzontal i amb una duració màxima d’un minut. Enviar a comunicacion@antonianosvalencia.com

Les fotografies i / o vídeos i les dades dels participants s’hauran d’enviar abans de dijous 14 de gener de 2021 a les 22 hores.

La desfilada virtual es podrà veure a Facebook: @AntonianosValencia i https://www.youtube.com/channel/UCCP-jL69rN6oCc_Q99XKvFw

Facebook: @AntonianosValencia i https://www.youtube.com/channel/UCCP-jL69rN6oCc_Q99XKvFw

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...