Salesians Rota se suma a les jornades ‘Piano Week’

17 noviembre 2021

Per Ayto. Rota

L’esdeveniment promogut per l’Ajuntament de Rota i la Diputació de Cadis, en col·laboració amb l’ ”Hotel Playa de la Luz” i “Juventudes Musicales” de Sevilla, va començar el diumenge, 7 de novembre i es va desplegar fins el dissabte 13. Aquesta setmana musical va acollir concerts en l’auditori municipal Felipe Benítez i classes intensives impartides per professorat d’alta qualificació en les instal·lacions de l’ “Hotel Playa de la Luz”.

Aquest projecte pedagògic, en el que va participar Salesians Rota, busca el desenvolupament musical i artístic de l’alumnat participant, situant la localitat gaditana com a destí educatiu i musical. “Ens trobem davant d’una iniciativa per a la promoció i foment de la immersió en la música clàssica d’alt nivell, no només per als participants, sinó també per als espectadors”, compartien.

Les tres edicions anteriors van aglutinar alumnes procedents d’Andalusia, Madrid, Extremadura i Catalunya. A més d’alumnat estranger originaris de Suïssa, Àustria, Alemanya i Xina. Un fet que posa en valor la rellevància d’aquest projecte cultural, així com la presència de dos genis que donen un salt qualitatiu a l’esdeveniment: Óscar Martín, Catedràtic del CSM de Sevilla i concertista internacional, i Michal Bialk (Polònia), guardonat pel Parlament Europeu d’Estrasburg amb el «Prixd’Espoir», solista invitat permanent d’orquestres a França, Itàlia, Alemanya i Turquia, essent un dels millors pianistes de la seva generació.

L’Ajuntament de Rota continua oferint un ampli ventall d’activitats culturals, que en aquesta ocasió i en altres moltes, busquen promoure el desenvolupament artístic dels més joves i situar el nostre municipi com un destí cultural de referència.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...