Salesians Rocafort organitza una pujada molt original a Montserrat

6 octubre 2020

Per Salesians Rocafort

Davant la impossibilitat de fer-la enguany s’ha obert un espai web on es poden compartir records, anècdotes, històries d’aquesta experiència tan fraternal.

El curs 2020-2021 ha començat amb grans diferències respecte l’any passat, conseqüència de la situació creada per la Covid-19. Una d’elles és que la tradicional Pujada a Montserrat amb què s’obria el curs escolar, enguany no es podrà dur a terme.

Ara bé, això no vol dir que des de Salesians Rocafort s’hagin oblidat d’aquesta activitat que servia per oferir el curs a Don Bosco i la Mare de Déu, tot caminant per la muntanya i passant-ho d’allò més bé.

S’ha organitzat un espai virtual per mantenir viu l’esperit de la pujada i per això des de la comunitat educativa es demana que es comparteixin records, anècdotes, reflexions, etc en aquesta “pissarra virtual” titulada   “La meva pujada a Montserrat”.

També et pot interessar …

“És hora del Capítol General 28”

“És hora del Capítol General 28”

En el document “Reflexions post-capitulars”, que el Rector Major D. Ángel Fernández Artime va lliurar a la Congregació, s’hi mostra en diferents entregues en vídeo les Línies Programàtiques.