Salesians La Almunia i Salesians Alcalá de Guadaíra duen a terme ‘El latido de la Tierra’

22 junio 2021

Per Salesians Comunicació

Els alumnes de les assignatures de Biologia i Geologia de 4t de Secundària dels col·legis Salesians de La Almunia i d’Alcalá de Guadaíra assessorats pels seus professors, Lidia Borniquel i Víctor Garzón, han treballat de forma col·laborativa en el projecte EL LATIDO DE LA TIERRA.

«L’objectiu d’aquest projecte era investigar i recollir informació sobre els diferents paisatges d’Espanya. Cada centre que havia acceptat el repte, va realitzar un projecte sobre la seva zona, que després s’enviava als alumnes de Biologia de 4t de Secundària d’Alcalá de Guadaíra, qui s’encarregaven de recopilar tots els treballs sol·licitats», explica Lidia Borniquel.

«Els alumnes, al llarg del curs, han estat buscant informació sobre els paisatges de la nostra localitat, per després elaborar un vídeo en què no únicament es mostressin aquests paisatges, sinó en què havien d’explicar ells mateixos les característiques geològiques i biològiques del paisatge triat del nostre entorn i on també expliquessin les raons per les quals cal conservar-lo, el que els ha fet reflexionar sobre com tenir cura de la natura, una cosa molt important i que hem de potenciar tots els centres educatius», afegeix Víctor Garzón.

A més, han utilitzat les TIC, ja que un cop plantejat el projecte, han realitzat per grups, una sèrie de vídeos de les diferent zones locals, que han anat compartint en el núvol, per finalment, editar el vídeo final que es mostra a continuació .

Un projecte col·laboratiu que ha servit per conscienciar sobre la cura de l’entorn i seguir fent present un cop més, la campanya «Som U», que acaba aquest curs.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...