Salesians La Almunia destaca per la seva Excel·lència Acadèmica

26 noviembre 2020

Per Comunicació La Almunia

Naiara Tena, estudiant de 2n de Batxillerat, del Col·legi Salesià Laviaga-Castillo de La Almunia ha aconseguit per segon any consecutiu la beca d’Excel·lència convocada per la fundació Caja Rural de Aragón.

Aquesta beca reconeix l’esforç que suposa unir els mèrits esportius i acadèmics. L’alumna va poder optar a aquesta beca ja que complia els requisits sol·licitats a nivell esportiu i acadèmic. Tena va ser bronze en el campionat d’Espanya aconseguint una plaça directa per al campionat d’Europa que es va celebrar a Alemanya; i actualment és la setena d’Europa en categoria juvenil. Acadèmicament les seves notes són excel·lents aconseguint una qualificació de 9,4 punts.

La jove està molt contenta amb aquest reconeixement i comenta que rebre la beca per segon any consecutiu li ha fet molta il·lusió, ja que encara que ha estat un any dur, s’ha esforçat al màxim per intentar aconseguir tots els seus objectius, tant esportius com acadèmics i, a la fi, l’esforç ha tingut la seva recompensa.

Aquest any Naiara i la resta dels seus companys i companyes no han tingut competicions a causa de la situació de la Covid-19, fet que els ha privat de l’emoció dels campionats, els retrobaments amb gent a la que veuen només dues vegades a l’any, els entrenaments amb la selecció, etc.

Cal dir que en situacions normals, Naiara estaria a hores d’ara competint en el campionat d’Aragó, però a la fi ha estat impossible realitzar-lo per les conseqüències que l’estat d’alarma ha generat.

Naiara se sent molt orgullosa dels seus resultats acadèmics. Afirma que ha portat la situació com ha pogut, agraint el suport i consell que ha rebut dels professors, sense el suport està camí hagués estat impossible.

La nostra patinadora se sent molt afortunada per la beca obtinguda ja que suposa una empenta per seguir treballant i lluitant per totes les fites encara per assolir.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...