Salesians Huelva mira Europa amb l’obra de l’artista urbà Víctor Romero

10 mayo 2021

Per Salesians Huelva

Dins dels actes realitzats per Salesians Huelva per commemorar el dia Internacional d’Europa va destacar l’obra de l’artista urbà Víctor Romero al costat dels alumnes de Formació Professional amb un grafit al pati exterior de l’escola «per deixar empremta d’una jornada molt especial».
 
 
Conegut artísticament com «Konestilo» es dedica a l’art urbà deixant el seu segell social en diferents llocs de la ciutat de Huelva. Entre els seus últims treballs destaca el mural realitzat a les instal·lacions de la Asociación Autismo Huelva Ánsares o «la mascarilla» ubicada a la plaça de la «Solitud», amb la qual va aconseguir una gran repercussió mediàtica amb la viralització de la creació.
 
 
Romero, amb aprenentatge autodidacta en aquesta disciplina artística, va acompanyar de prop el talent de l’alumnat exportant la seva màxima en què destaca que al carrer l'»obra cobra sentit per moure consciències».
La jornada també va comptar amb un concurs musical basat en Eurovisió on l’alumnat d’Infantil, Primària i Secundària van representar als 19 països europeus per fomentar amb les seves actuacions la idea de pertinença i aprofundir en els diferents països que formen la Unió Europea.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...