Salesians Alacant continua la seva aposta per la música i destaca la importància que té en el sistema pedagògic salesià

2 diciembre 2020

Per  Pablo Sierra Flores

Atenent a les mesures de seguretat anti COVID-19, aquest any no hem pogut celebrar el nostre  Concert tradicional de Santa Cecília al teatre, previst per al divendres 27 de novembre de 2020. Sens dubte, està sent un curs atípic pel que fa a les nostres costums, però hem d’atendre a un bé major com és la salut de tota la comunitat educativa.

No obstant això, hem volgut honorar Santa Cecília amb un Bon Dia especial, que ha congregat de manera digital a totes les etapes de l’escola. Els professors de música del  Centre hem seleccionat dues actuacions, una de Primària i una altra de Secundària, que han estat retransmeses en línia i en directe a totes les aules de l’escola. D’aquesta manera, hem pogut recordar aquest dia tan especial i homenatjar tots els nostres alumnes músics o ballarins, així com agrair als qui formen part de l’equip tècnic cada any.

En el marc d’aquestes celebracions musicals, volem destacar també al Cor Don Bosco 100, que ha elaborat un vídeo interpretant un simpàtic cànon anomenat Viva la Música. El cor està format per un nodrit grup de familiars i alumnes. Tant ahir com avui, aquest cor ha volgut sumar-se d’aquesta manera a la celebració de Santa Cecília.

Diumenge 22 va tenir lloc la ja tradicional trobada intergeneracional de professors de música del nostre col·legi, que ha reunit Fernando Pérez (professor de música entre els anys 1975 i 2012), a Pablo Sierra i Alberto Martínez (professors actuals de música) i a Mª Ángeles Rodríguez (professora actual de música de l’escola de les nostres Germanes Salesianes).

D’aquesta manera hem celebrat un any més la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, deixant patent de nou la importància que té la música en el sistema pedagògic salesià i apostant per la formació i el gust artístic dels nostres alumnes. Esperem que l’any vinent, superada la pandèmia, puguem tornar a celebrar l’acte a la sala d’actes del Centre.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...