Salesians Zaragoza continua orientant als seus alumnes malgrat la pandèmia.

13 julio 2020

Per Salesians Comunicació.

La secció d’FP de Salesians Zaragoza ha desenvolupat el projecte *Looking4Talent amb l’objectiu d’ajudar als alumnes a la realització de plans d’orientació innovadora i proactiva cap a la  Formació Professional. El projecte, ha sigut dut a terme durant el primer semestre de l’any 2020 i els seus objectius han sigut: «acostar les professions industrials i tecnològiques als joves, orientar a les famílies perquè coneguen la Formació Professional, reconduir a joves que estan en etapes educatives que no compleixen les seues expectatives, enfortir vincles amb empreses i institucions» segons paraules de la directora.

Les activitats d’orientació han aconseguit més de 1.100 persones, entre l’alumnat, altres alumnes/as potencials, de diferents etapes educatives i famílies. En totes les activitats s’han donat a conéixer els avantatges de la FP, posant en valor aquests estudis, el grau d’ocupabilitat que generen contribuint al progrés social i econòmic. Les places oferides per a FP per a el curs 20/21 han sigut 368, rebent 447 sol·licituds externes.

Gràcies al vincle entre Salesians Zaragoza i les empreses s’ha realitzat la Jornada ONLINE d’FP Dual  Empreses per a donar a conéixer i orientar a les mateixes sobre el projecte dual de Salesians Zaragoza  i d’altra banda, s’ha participat en la Trobada d’Empreses d’FP per a mostrar a les empreses el pla de contingència que adoptarem, presentar les estadístiques d’alumnes d’enguany en *FCT, projectes d’innovació amb Empreses, FP Dual amb la finalitat de compartir experiències, descobrir tendències laborals, saber les tecnologies amb les quals treballen i conéixer de primera mà quin perfil d’alumne necessita l’empresa, per a preparar i actualitzar els coneixements, habilitats i actituds que es treballaran en el pròxim curs.

Dins de les activitats destaquen:

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...