Sabates noves per als qui més ho necessiten

3 septiembre 2021

Salesians Huelva va acollir la presentació de la campanya ‘Zapatos nuevos para quienes más lo necesitan’, iniciativa de la Fundació La Caixa, en col·laboració amb l’Ajuntament de Huelva, que permetrà que 1.871 menors de famílies en situació de vulnerabilitat puguin estrenar calçat aquest curs.

«Un any més hem volgut unir esforços amb entitats que realitzen una tasca social tan important a la ciutat com la Asociación Juvenil Carabela de Salesians Huelva, compartien des de l’Ajuntament. «Així, gràcies a aquesta acció social tan bonica hem pogut fer entrega ja d’aquestes sabates a associacions de la capital amb les que col·laborem durant tot l’any, agents que sempre han estat implicats socialment i que davant d’aquesta situació de crisi sanitària han duplicat totes les possibilitats de col·laboració amb les famílies que més ho necessiten en aquests moments», afegien.

La Fundació La Caixa destinarà a aquesta acció un import proper als 18.000 euros, distribuïts en parells de sabates de mida infantil i adult. L’acte va comptar amb la participació de la directora comercial a Cádiz i Huelva de CaixaBank, Yolanda Vera, el director d’Àrea de Negoci Huelva de CaixaBank, David Zoido, la regidora de Polítiques Socials i Igualtat d’l’Ajuntament d’Huelva, María José Pulido, i Miriam Mateos, delegada de Fundació La Caixa a Andalusia i Ceuta, el director de la casa salesiana, Jorge Juan Reyes, i Francisco Mora, director de la Asociación Juvenil Carabela.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...