Reunió de la Federación de Antiguos Alumnos «Carlos Gastini»

7 noviembre 2020

Per Federación Regional Carlos Gastini.

Des de setembre del curs 2015-16, és habitual que  presidents i delegats de les associacions locals que constitueixen la Federación Regional de Valencia de Antiguos Alumnos de Don Bosco «Carlos Gastini» es reuneixin per revisar objectius i línies d’acció, tenir un moment de formació icompartir la vida que batega en cadascuna de les associacions al comunicar-ne les seves activitats.

En aquesta ocasió, la reunió va tenir lloc de manera virtual el dissabte 24 d’octubre convocada pel delegat federal, el salesià Eduardo Arduña, i el president federal Juan Carlos Sempere. En la trobada van participar-hi representants de les associacions d’Alcoi Sant Vicent Ferrer, Alacant, Cabezo de Torres, València Sant Antoni Abat i Villena, així com components de l’executiva de la Federación Regional.

Després de la pregària, preparada per Eduardo Arduña, el president federal va impartir el tema formatiu. Va al·ludir al lema de l’Estrena 2021 «Ens mou l’esperança. Jo faig que tot sigui nou», com a estímul per vèncer la incertesa que s’ha instal·lat en el nostre temps, i que també afecta les activitats pròpies de la Família Salesiana, i del moviment dels Antics Alumnes de Don Bosco. Va animar, a mirar a Don Bosco, en aquests temps difícils de pandèmia, i veure com en la seva vida també va experimentar una circumstància similar amb l’epidèmia de còlera de 1854. Va exemplificar a Don Bosco la vivència de l’esperança, concretada en la resposta que va oferir a la joventut del seu temps, i com aquesta resposta arriba fins avui prolongant el seu somni en la Família Salesiana i la seva missió apostòlica.

També va dirigir unes paraules als participants en la reunió el nou Delegat Nacional d’Antics Alumnes de Don Bosco el salesià Eusebio Martínez.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...