Ressenya: Sir Francis Milyoneri convida a reflexionar sobre el valor de els diners

10 octubre 2020

“Hi ha una cosa més important que els diners?” amb aquesta pregunta Sir Francis Milyoneri qüestiona al lector convidant-li a decantar-se per un sí o un no després de llegir aquest divertit llibre dirigit a xiquets de 10 a 14 anys. El valor dels diners, la importància de l’amistat, la família, l’amor o la diversió són temes que es van desenvolupant mentre Sir Francis Millyoneri narra en primera persona la seua història i com va aconseguir fer créixer la seua fortuna fins a aconseguir que siga una de les majors d’Anglaterra.

 

‘Curs intensiu per a fer-se ric’ planteja en el seu interior una dura reflexió sobre els valors “en metàl·lic”. Què és capaç de fer una persona per diners? Tot val per mantindre una gran fortuna? Potser els amics, la família o la mascota no són més importants que els diners? Són algunes preguntes per a les quals segur el jove lector té clares les seues respostes en arribar a l’última pàgina del text.

 

Es tracta d’una novel·la interactiva, que mescla la narració tradicional amb exercicis pràctics que el lector pot emplenar per a començar a despertar les seues habilitats de futur milionari. Tot això narrat amb molt d’humor i tocs narratius sorprenents.

 

Després del personatge de Sir Francis Milyoneri, inspirat en l’Oncle Gilito o a Montgomery Burns, es troba la ploma de Roberto Aliaga i el pinzell Miguel Ángel Díez, encarregat de donar-li forma i color al personatge.

Sir Francis Milyoneri als deu anys (edat recomanada del lector d’aquest llibre) era un pobre xiquet orfe que vivia als carrers de Londres. Després d’un primer colp de sort inicia el seu camí cap a l’èxit econòmic amb el seu primer treball pagat. I, a partir de llavors, comença a pastar una fortuna tan immensa que és una tasca que requereix d’un lliurament total. I el nostre protagonista es concentra tant a aconseguir el seu objectiu que renuncia a tots els altres aspectes de la vida, entre ells l’amistat, l’amor i fins i tot l’alegria. Arribats a aquest punt, els lectors hauran de decidir si val la pena fer cas als consells del milionari ancià o possiblement, aconsegueixen més riquesa prenent el camí oposat al qual Sir Francis Milyoneri proposa.

Fitxa tècnica

Núm. de pàgines:

144

Encuadernació

Tapa dura

Editorial

Edebé

Any d'edició

2020

Idioma

Castellano

ISBN

9788468346915

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...