Recursos per a reforçar la volta al col·legi amb ENS POSEM EN MARXA de edebé

1 septiembre 2020

Per edebé.

Al setembre, la volta a les aules no serà la mateixa de tots els anys. Han sigut sis mesos sense acudir als centres i sense conviure amb els companys. La pandèmia ha tingut un gran impacte en la vida emocional i acadèmica dels alumnes.

L’editorial edebé vol continuar acompanyant al docent en la «nova realitat» que serà l’inici del curs 2020-2021 i en la qual ningú té experiència. Considera aquesta etapa com un repte i una oportunitat, i per això ofereix als usuaris de edebé un conjunt de recursos.

ENS POSEM EN MARXA és la proposta. Consisteix a facilitar el repàs del temari del tercer trimestre del curs passat i l’avaluació de coneixements per a plantejar l’inici del curs i establir de nou l’espai de cura i afecte que és el col·legi. Davant les excepcionals circumstàncies que han viscut els alumnes, un enfocament integral de la persona és essencial per al bon desenvolupament acadèmic.

La principal intenció es repassar els continguts essencials del tercer trimestre de manera versàtil, donar prioritat a la gestió emocional i que siga possible en un escenari presencial o virtual.

Per a això ofereix:

”Quaderns Repassem”. Consta de quadern per a l’alumne i per al professor de Llengua i Matemàtiques, amb activitats per a practicar i aprendre continguts bàsics del tercer trimestre del curs anterior. Ofereix també materials de suport, així com d’avaluació inicial i final, i llicència digital del curs anterior.

”Itineraris de repàs”. Per a Llengua, Matemàtiques i Física/Química, de 2n a 4t de l’ESO. Ofereixen recursos per a treballar els continguts del tercer trimestre del curs anterior de manera ràpida a partir d’activitats competencials. Consten d’activitats de suport, instruments de avaluació i solucionari per a cada sessió, a més de la llicència digital del curs anterior.
Les dinàmiques de “Educació Emocional”. Proposen 25 fitxes per a cada grup-nivell amb orientacions perquè el docent o la família duguen a terme activitats, d’entre 5 i 15 minuts, que ajuden a gestionar l’acceptació de la «nova realitat».

Amb la finalitat de donar a conéixer més detalls d’aquests recursos i saber utilitzar-los, del 30 d’agost al 3 de setembre, els docents usuaris de edebé estan rebent la convocatòria del calendari de webinars amb les sessions informatives de cada material.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...