Rècord de participació a la 35ena edició del Premi Nacional Don Bosco

13 diciembre 2021

La 35a edició del Premi Nacional Don Bosco va tancar el període d’inscripció el passat 1 de desembre amb rècord de projectes presentats. En total, s’han rebut 83 projectes que concursen a les diferents àrees i categories. Es tracta d´un 33% més de participació que en edicions anteriors, segons informa Begoña Sevil, coordinadora del certamen.

Les àrees on poden concursar són:
• Àrea de recerca amb les categories de:
o Ciències.
o Ciències de la salut, socials i jurídiques.
• Àrea d’innovació tecnològica amb les categories de:
o Tecnologies de la informació i la comunicació.
o Tecnologies industrials.

Al llarg del mes de desembre es comunicarà als tutors dels projectes participants si són seleccionats per a la fase final.

En aquesta 35a edició els projectes seleccionats presentaran els seus projectes els dies 9 i 10 de març de 2022 a Saragossa de manera presencial, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Sobre el Premi Don Bosco

El Premi Nacional Don Bosco és un Certamen que organitza el Centre Salesià Nuestra Señora del Pilar de Saragossa. La seva raó de ser és fomentar la Creativitat, la Recerca i la Innovació entre els nostres joves.

Hi participen alumnes de centres de l’Espai Europeu, independentment de la titularitat, pública o privada. El seu èxit més ressenyable és el desenvolupament personal i professional dels joves estudiants, així com la seva inserció al món empresarial.

El Premi Nacional Don Bosco estimula la iniciativa del professorat, de l’alumnat, dels centres educatius i de les empreses; reconeixent i promovent el treball en equip, la iniciativa i l’esperit emprenedor, a través de projectes d’innovació i de recerca, els quals suposen un reforç en el procés educatiu.

Habilitats i aptituds com ara Treball en Equip, Constància, Perseverança, Esforç, Autonomia i Compromís, són claus per a la posada en marxa i desenvolupament dels projectes participants a cadascuna de les edicions del Premi Nacional Don Bosco.

El Premi Don Bosco, recolzat enterament per capital privat, creix cada edició gràcies als seus patrocinadors i col·laboradors.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...